Sharapova završila sezonu

Zbog povrede ramena

Sharapova završila sezonu

Ruska teniserka Maria Sharapova odlučila je da nešto ranije okonča sezonu. 

Ona već neko vrijeme vuče povredu desnog ramena te je sada odlučila da se potpuno posveti oporavku od ove povrede kako bi što spremnija dočekala početak naredne sezone.

Sharapova će zbog toga propustiti China Open u Pekingu, Tianjin Open i Kremlin Cup u Moskvi.

"Propustiti ću svaki od ovih turnira, ali važno mi je da se dobro odmorim i oporavim od povrede u narednim sedmicama", rekla je lijepa teniserka za zvaničnu WTA stranicu.

Inače, Sharapova se ove sezone vratila među 25 najboljih teniserki svijeta nakon što je dugo vremena nije bilo zbog suspenzije, a najbolji rezultat joj je četvrtfinale Roland Garossa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi