Simona Halep govorila o smanjivanju grudi: "Nekad sam se smijala..."
Zbog bolova u leđima Rumunka je morala operisati grudi

Rumunka prije 10 godina morala pod nož

Simona Halep govorila o smanjivanju grudi: "Nekad sam se smijala..."

E. Škorić

I dok žene uglavnom rade na povećanju grudi, rumunska teniserka Simona Halep morala ih je smanjivati.

Prije deset godina je Halep odlučila da smanji grudi kako bi otklonila bolove u leđima i naravno kako bi lakše igrala.

“Nisam bila uplašena, moja porodica jeste, ali ja nisam jer sam znala da moram to da uradim zbog tenisa. Moj san je bio da budem najbolja, tako da sam se smijala kada sam išla do doktora. Nakon operacije sam se osjećala mnogo lakšom i moji problemi sa leđima su nestali. To je bila najbolja odluka, bila sam posvećena i dala sam svojih 100% tenisu“, rekla je Halep.

Inače, stidljivost je odlikuje i to joj je uglavnom bio najveći problem tokom karijere.

“Nekada sam plakala jer nisam željela da izađem na teren koliko sam se stidjela. Bila sam vrlo introvertna, i dalje sam, ali ipak sam otvorenija, popravila sam se u tom smislu i mogu da budem prirodnija".

Ona je kazala da je tenis jako skup sport u Rumunniji, a lično podržava ženski hokejaški tim iz svoje zemlje.

"Plaćam im sve što je potrebno, kao i neke turnire van Rumunije. Počele su da pobjeđuju muškarce, tako da sve ide dobro, a i ja sama nekada odem da ih gledam", zaključila je Simona.

Dvadesetsedmogodišnja teniserka sada je prva na svijetu, a prošle godine je slavila na Roland Garrosu, dok je igrala i finale Australian Opena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi