Dva policajca nisu skidala pogled s mlade teniserke: Kasnije je operacijom smanjila grudi!

Priča o slavnog Rumunki

Dva policajca nisu skidala pogled s mlade teniserke: Kasnije je operacijom smanjila grudi!

Edmir Škorić

Imala je ogromne grudi i zbog toga su je često boljela leđa, što joj je uveliko stvaralo probleme u igri. Na kraju je morala da donese radikalnu mjeru i da ode na opraciju kako bi ih smanjila i to se ispostavio kao najbolji mogući potez.

Ovaj neobični problem godinama je stvarao probleme Simoni Halep, a sada se u medijima pojavila jedna arhivska fotografija na kojoj tada juniorka Simona igra svoj meč, a dva policajca ne skidaju pogled s njenih velikih grudi.

Novinari teniskog portala Open Court otkrili su pikantnu epizodu sa Simonom Halep koja se dogodila na Australian Openu.

Halep je igrala u polufinalu juniorskog turnira protiv domaće igračice Jessice Moore, a policajci i muški dio publike i prisutnih osoba skoro da nije treptao gledajući je zbog, pretpostavit ćete, jedne stvari.

“Simona Halep bila je sladostrasna tokom svoje prve godine, a dva su policajca odlučila provesti pauzu buljeći u nju. Halep je u polufinalu izgubila od Jessice Moore, nakon što je u četvrtfinalu pobijedila Anastasiju Pavljučenkovu", navodi Open Court.

Simona je kao juniorka privlačila veliku pozornost zbog svojih neobično velikih grudi (Foto: Twitter)

Simona je od juniorke počela impresionirati na Australian Openu. Najvažniji nastup ostvarila je 2018. godine, kada je u finalu ipak izgubila od Dankinje Caroline Wozkiacki rezultatom 6:7(2), 6:3, 4:6.

“O operaciji, mislim, nismo pričali 7 ili 8 godina, bila sam presramežljiva da to spomenem! Bila je to previše osobna tema pa sam je radije zadržala za sebe, ali prošle su otprilike dvije godine otkako sam ovo podijelila s drugima. Potičem sve djevojke koje se suočavaju s ovim problemom da slijede moj primjer. Za mene je to bila prepreka da igram tenis. Boljela su me leđa u tim trenucima. Dakle, bez operacije ne bih mogla doći do vrha svjetskog tenisa", kazala je Simona Halep.

Simona prije i nakon operacije grudi

Tridesetjednogodišnja Rumunka nije osvojila Australian Open 2018. godine unatoč dobroj igri i finalu, ali je zato slavila u dva Grand Slam finala. Iste godine je u finalu Roland Garrosa pobijedila Amerikanku Sloane Stephens sa 3:6, 6:3, 6:1, dok je godinu dana kasnije na Wimbledonu sa 6:2, 6:2 razbila Serenu Williams.

Simona je trenutno 12. igračica svijeta, a u oktobru 2017. godine bila je na broju jedan. Trenutno je slobodna i pokušava se ponovo usrećiti u ljubavi nakon prethodno ne baš uspješnih veza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi