Šok za publiku na US Openu: Medvedev pokazao srednji prst sakupljaču loptica

Sudija odbio da ga kazni

Šok za publiku na US Openu: Medvedev pokazao srednji prst sakupljaču loptica

Endin Čaušević

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala US Opena.

Medvedev je sinoć sa 3:1 u setovima savladao španskog tenisera Feliciana Lopeza i tako stigao do osmine finala. Ruski teniser je peti nositelj na US Openu i Novak Đoković je za njega rekao da može čak do titule.

Međutim, Medvedev je na skandalozan način završio meč nakon što se počeo svađati s publikom. Naime, u jednom trenutku je agresivno uzeo peškir od sakupljača loptica zbog čega ga sudija opomenuo.

No, Medvedev se nije zaustavio na tome jer je pokazao srednji prst sakupljaču loptica zbog čega ga je publika žestoko izviždala. Do kraja meča su imali na meti 20-godišnjeg tenisera koji eto zaista zaslužio.

Publika je tražila od sudije da kazni ruskog tenisera, ali je on poručio da to ne može uraditi jer je njegov potez vidio samo na semaforu, a ne uživo.

Top Komentari

eye of the tiger
Nije pokazao srednji prst sakupljacu loptica nego publici.Nemojte pisati napamet kad pojma nemate.Causevicu ti pojma nemas.
4 2
Jasko91
Kultura na nivou ! Može on zajedno pod ruku sa Cicipasom Zverevom i Kirijosom .. fuj tenis koji dolazi u narednim godinama !
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi