Geni su čudo: Fotografija poređenja forhenda Novaka i njegovog sina Stefana zapalila društvene mreže

Stefan kreće očevim stopama

Geni su čudo: Fotografija poređenja forhenda Novaka i njegovog sina Stefana zapalila društvene mreže

Edmir Škorić

Novak Đoković trenutno se nalazi na Wimbledonu gdje pokušava da osvoji 21. Grand Slam titulu i da se primakne Rafaelu Nadalu, koji je osvajanjem Australian Opena i Roland Garrosa ove godine došao do rekordne 22 titule.

S Novakom u Londonu je i njegova porodica, uključujući sina Stefana, koji ima nepunih osam godina, a već odavno pokazuje veliku strast prema tenisu i mogao bi krenuti stopama svog slavnog oca.

Wimbledon je objavio fotografiju kako bi usporedio forhend Novaka i njegovog nasljednika i čini se da su geni zaista čudo i da se ne kaže uzalud "kakv otac, takav sin".

U Srbiji se nadaju da će Stefan biti Novakov nasljednik, ali pred njim je još mnogo vremena, trebat će mnogo energije, truda, volje, pa i sreće da dostigne barem približnu razinu najboljeg na svijetu.

Top Komentari

Kosilica20
Veliki i mali čet…
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi