Teniser tražio od sakupljačice lopti da mu oguli bananu, a onda je sudija "poludio"

Bezobrazno ponašanje Benchetrita

Teniser tražio od sakupljačice lopti da mu oguli bananu, a onda je sudija "poludio"

E. Čaušević

Francuski teniser Elliot Benchetrit našao se na velikom udaru javnosti zbog svog ponašanja na meču finala kvalifikacija protiv Dmitryja Popke.

Elliot Benchetrit je izborio plasman u prvo kolo Australian Opena gdje će igrati protiv japanskog tenisera Yuichija Sugite. No, ovaj 231. teniser svijeta postao je jedan od najomraženijih javnosti u Australiji zbog poteza na meču protiv Popke.

Naime, Benchetrit je između gemova dok je odmara tražio od sakupljačice lopti da mu oguli bananu jer se njemu to očito nije dalo. No, sudija John Blom je to čuo i odmah je reagovao.

Sudija je rekao sakupljačici lopti da neće guliti banane jer to nije njen posao. Benchetrit nije najbolje reagovao na to, a pogotovo kada mu je sudija poručio da ona nije njegova služavka, te da to nije posao sakupljača loptica.

Top Komentari

Maximilian
Majmunu neodgojenom banana.
6 2
Chokosvanilos
Bravo za sudiju!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti