Američka tenisreka tokom meča Roland Garrosa istjerala svog dečka s tribina!

Ometao ju je

Američka tenisreka tokom meča Roland Garrosa istjerala svog dečka s tribina!

Edmir Škorić

Američka teniserka Danielle Collins jučer je poražena od sunarodnjakinje Sofije Kenin u meču četvrtfinala Roland Garrosa.

Collins je imala generalno dobar turnir u Parizu, ali je jučer nakon dva sata borbe ispala. Bilo je frustracija, itekako, a u jednom je trenutku izbacila dečka s tribina!

Njen dečko je ujedno i njen trener. Nakon što je izgubila prvi set, na početku drugog je odservirala tri duple greške, a krivca je pronašla u položaju svog partnera na praznim tribinama.

"Sjedi na drugo mjesto, ometaš me", derala se Collins, a potom je njen trener/dečko ustao i napustio to mjseto.

"Premjestila sam ga jer me je nešto ispred njega ometalo. Samo sam htjela da mogu da ga vidim na nekoj drugoj poziciji", kazala je teniserka. Dobila je drugi set, no u trećem je poražena sa 6:0, mada valja istaći i to da je imala zdravstvenih problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi