Toni Nadal: Rafael i Novak će i dalje dominirati u svijetu tenisa
Novak Đoković je u finalu Australian Opena savladao Rafaela Nadala

Dvojica tenisera nastavili sa dobrom igrom i na početku ove godine

Toni Nadal: Rafael i Novak će i dalje dominirati u svijetu tenisa

S. Pašalić

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala je dao intervju za jedan španskii list u kojem je govorio o vodećim igračima u svijetu tenisa.

Novinari su ga pitali da li misli da će Novak Đoković i Rafael Nadal dominirati i u 2019. godini.

"Po onome što sam vidio u prvom mjesecu ove godine mislim da će se njihova dominacija nastaviti", rekao je Toni Nadal nakon što je Novak Đoković pobijedio Rafaela Nadala u finalu Australian Opena.

"Očekivalo se više od Alexandera Zvereva koji je u Londonu pobijedio Federera i Đokovića. U Australiji nije dobro prošao, ponovo je razočarao. Zverev će na kraju sezone biti u vrhu sa Đokovićem i Rafaelom koji će i dalje biti u vrhu zajedno sa Federerom", dodao je Toni Nadal.

Nadal će naredni nastup imati u Acapulcu, Federer će u Dubai, a Novak Đoković neće igrati do mastersa u Indian Wellsu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi