Trener slavnoj teniserki poručio da od*ebe
Tokom meča protiv Wang, Muguruza je bila očajna, osvojila je samo dva gema, ali na turniru u Kini je u nekoliko navrata bila u centur skandala - napala je kamermana, sada se posvađala s trenerom

Muguruza je iznervirala i svog trenera

Trener slavnoj teniserki poručio da od*ebe

E. Škorić

Španska teniserka Gabrine Muguruza nije uspjela da se plasira u finale WTA turnira u Žuhaiju (Kina).

Muguruza je igrala protiv domaće teniserke, te je u potpunosti nadigrana. Uspjela je da osvoji dva gema, oba u prvom setu, na kraju Wang zasluženo ide u finale, pošto je slavila sa 6:2, 6:0. Ona je prva Kineskinja ikad koja je došla do finala turnira u ovom gradu.

Očigledno je da Muguruza nije bila na svom nivou, imala je i određenih problema, a sve se završilo žestokom raspravom s trenerom.

Sam Sumyk je sišao do klupe Muguruze u želji da joj pomogne da se izdigne iznad svega, ali ubrzo se njihov razgovor pretvorio u pravu svađu.

"Uvijek su ljuta, nema smila razgovarati s nekim ko je ljut", rekao je trener, a ona odgovorila: "Nisam ljuta".

"Ovdje postoji jedno pravilo, ne razgovaram s ljudima koji su ljuti. Pokušavam da ti pomognem...", nastavio je trener, a Muguruza hladnokrvno odgovara: "Ok, pomozi mi, šta sad da napravim?"

"J*bi se", poručio joj je trener i otišao, a spasa za Muguruzu više nije bilo.

Top Komentari

addi
da je tebi neki bošnjo trener dao bi ti po.pi...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti