Troicki izveo potez sezone

Troicki izveo potez sezone

Srbijanski teniser Viktor Troicki doživio je ubjedljiv poraz u 3. kolu turnira u Miamiju. Bolji od njega bio je Belgijanac David Goffin koji je slavio sa 6:1, 6:1.

Troickom u neuspjehu ostaje barem mala utjeha da je tokom jednog poena uspio da zadivi publiku na stadionu svojim akrobatskim potezom. 

Pokušao je 21. teniser svijeta da stigne jednu skraćenu lopticu Goffina, te je u toj namjeri završio na polovini protivnika. Troicki je u naletu preskočio mrežu i poentirao i tako zadivio sve na tribinama. Poen naravno nije priznat, ali će se ovakav potez zasigurno dugo prepričavati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi