Video koji je slomio Nadala: Španac je pogledao u ekran i počeo plakati

Osvojio US Open

Video koji je slomio Nadala: Španac je pogledao u ekran i počeo plakati

Admin Čaušević

Epsko finale na Arthur Ashe stadionu su odigrali Rafael Nadal i Danill Medvedev. Na kraju je do 19. Grand Slama stigao sada već legendarni Španac. 

Finale je ponudilo pet setova i pravi "roaller coaster" meč obzirom da je Nadal vodio sa 2:0 u setovima, Medvedev se vratio u žive u naredna dva te izjednačio, da bi i odlučujući set bio veoma uzbudljiv.

Nadal je tako stigao do svog 19. Grand Slama u karijeri te sada ima samo jedan manje od "vječitog" rivala Rogera Federara.

Kada je prije dodjele pehara na velikom ekranu ugledao njemu posvećeni video sa prethodno osvojenim Grand Slamovima možda i najbolji teniser svih vremena se jednostavno slomio.

U nevjerici zbog svog dostignuća Nadal nije uspio suzdržati emocije te je počeo plakati...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi