Vraća se Serena Williams

Na turniru u Abu Dhabiju

Vraća se Serena Williams

Američka teniserka Serena Williams uskoro se vraća na teren što su sjajne vijesti za sve ljubitelje ženskog tenisa. 

Mnogi su prenijeli informaciju da se Serena oprostila nakon što se saznalo početkom godine da je u drugom stanju, ali ona je brzo poručila da će se vratiti tenisu čim se porodi.

Na kraju je tako i bilo, a Serena će se na teren vratiti na egzibicionom turniru u Abu Dhabiju 30. decembra. Williams nije igrala od januara kada je u finalu Australian Opena pobijedila sestru Venus, a u Abu Dhabiju će igrati protiv šampionke Roland Garrosa Jelene Ostapenko.

Podsjetimo, Serena se takmičarskim mečevima vraća na Australian Openu gdje će braniti titulu. Ona u novu godinu ulazi sa 22. pozicije na WTA listi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi