Zanimljivo, maštovito, vješto: Wawrinka ima najbolju fotografiju iz izolacije!

Švicarac je vrlo kreativan

Zanimljivo, maštovito, vješto: Wawrinka ima najbolju fotografiju iz izolacije!

Brojni sportaši širom svijeta ovih dana suočeni su sa dosadom obzirom da su zaključani u svojim domovima zbog koronavirusa.

Jedan od njih je Stan Wawrinka koji je slobodno vrijeme uložio, između ostalog, kako bi naučio raditi u photoshopu.

Kako bi prikazao koliko mu je zapravo dosadno u samoizolaciji, napravio je jednu jako zanimljivu fotografiju uz pomoć photoshopa ili neke aplikacije za smartphone.

Na istoj se nalazi samo on, ali u nekoliko poza. Prikazano je kako radi sve i svašta u pokušaju da 'ubije' dosadu, a to je urađeno na jako kreativan način pa su fotku lajkali brojni poznati sportađi poput Luke Modrića, Novaka Đokovića ili Asmira Begovića.

Inače, ako se malo zarovite po njegovom Instagramu, vidjet ćete da on dane u izolaciji provodi i trenirajući te je sigurno da ništa neće prepustiti slučaju dok čeka da se nastavi teniska sezona.

Ista je prekinuta najmanje do početka juna, a za sada nije sigurno da će i taj termin biti dovoljan da se zadovolje svi potrebni uslovi za nastavak takmičenja.

Jedan od Stanovih najdražih turnira, Roland Garros, pomjeren je za kraj septembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti