Zemljotres nije zaustavio Zvereva: "Navijačima je još gore, oni su ga osjetili više nego mi"

Nesvakidašnja situacija

Zemljotres nije zaustavio Zvereva: "Navijačima je još gore, oni su ga osjetili više nego mi"

E. Škorić

U meksičkom Guerreru dogodio se zemljotres magnitude 5.7, a osjetio se i u Acapulcu gdje su svoj meč igrali njemački teniseri Zverev i Koepfer.

U polufinalu ATP turnira 500 Zverev i Koepfer su igrali dok se tlo treslo. Ni snažan zemljotres nije ih spriječio da završe poen.

"Ne znam što se dogodilo. Ni Dominik nije znao. Upravo smo čuli kako navijači vide reflektore kako se miču i osjećali su to puno više nego mi. Na terenu je drugačije, samo smo trčali u želji da dođemo do poena, pa nismo ga toliko ni osjetili", rekao je Zverev.

On je priznao da je nešto slično u Acapulcu doživio i prošle godine.

"Nadam se samo da na kraju nije bilo nikom ništa", dodao je Nijemac.

Na kraju je Zverev slavio sa 6:4, 7:6 i plasirao se u finale gdje će igrati protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa.

Top Komentari

tuanzebe
e čuj poništiti gol borcu,pa taj sam sebi otkaz uručio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi