Zrnić: Ako svi budemo na nivou, imamo šansu da pobijedimo
Video:Dino Kurbegović

Selektor bh. Davis Cup reprezentacije

Zrnić: Ako svi budemo na nivou, imamo šansu da pobijedimo

Kapiten bh. Davis Cup reprezentacije Zoran Zrnić obratio se novinarima pred ono što našu reprezentaciju očekuje u Areni Zenica za tri dana - play off susret prve Svjetske grupe protiv Južne Afrike. 

Zrnić kaže kako za sada sve teče po planu.

"Meni je velika čast jer sam dio ovog tima kojeg čine prije svega dobri ljudi a onda i najbolji igrači našeg tenisa. Što se tiče priprema, ja sam prije svega zadovoljan što su igrači našli način da dođu, organizovali se i na vrijeme se javili na početak priprema, pa čak i da ranije. To dovoljno govori o odnosu prema reprezentaciji. Imamo jako dobre uslove i dovoljno vremena da sačekamo te mečeve u što boljoj formi. Atmosfera u timu je jako dobra. Ako svi budemo na nivou, mislim da imamo dobru šansu da pobijedimo".

Gdje vidite naše šanse?

"Mislim da imamo dobre šanse, naši igrači su u dobrim formama, imamo nekoliko kombinacija za double, to je bitno. Nadam se da ćemo svi skupa izabrati onu dobitnu", dodaje naš selektor.

Mečevi se igraju 6. i 7. marta u zeničkoj Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi