Zverev odgovorio na optužbe bivših djevojaka

Nije mu ni lako

Zverev odgovorio na optužbe bivših djevojaka

E. Škorić

Njemački teniser Alexander Zrever oglasio se nakon optužbi od strane njegove bivše djevojke Brende Patee.

Brenda je kazala da očekuje dijete i da je poznati njemački teniser otac, ali da on ni ne pomišlja na pomirenje kao niti na dvojno starateljstvo.

"Posljednjih nekoliko dana je bilo veliki izazov za mene. Postaću otac sa 23 godine i radujem se tome što ću dobiti dijete. I pored toga što Brenda i ja nismo više zajedno, imamo dobar odnos i preuzimam odgovornost kao otac. Zajedno ćemo voditi računa o toj maloj osobi koja će porasti. Neću ništa osim toga da iznosim u javnost, to su moje privatne stvari. Siguran sam da Brenda i ja možemo da se snađemo u tom polju bez uključivanja medija", napisao je Zverev na Twiteru.

No osim toga, Zvereva je njegova druga bivša djevojka Olga Šaripova optužila da ju je fizički zlostavljavo.

"Zbog njenih neosnovanih optužbi sam veoma tužan. Mi se znamo još od kada smo bili djeca i mnogo toga smo prošli zajedno. Žalim zato što je rekla to što je rekla, jer to jednostavno nije istina. Bili smo u vezi, ali se ona završila prije mnogo vremena. Zašto Olga sada priča o ovome ja stvarno ne znam. Nadam se da ćemo nas dvoje pronaći način da se jedno prema drugom ophodimo na razuman i učtiv način", dodao je sedmi igrač svijeta.

Top Komentari

dinass
Kurve i sponzoruse hoce dio kolaca, jel to polna ravnopravnost? Sad ce svaka kurava prijavljivati zlostavljanje.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi