Zverev: Ljudsko sam biće, nisam robot...

Raskinuo saradnju s trenerom

Zverev: Ljudsko sam biće, nisam robot...

Edmir Škorić

Njemački teniser Alexander Zverev rastao se sa doskorašnjim trenerom Ivanom Lendlom.

Poslije manje od godinu dana saradnje Zverev se razilazi sa Lendlom, kojeg je javno kritikovao.

"Izlgedalo je kao da nam se putevi razilaze. Želim mu sve najbolje, ja imam najboljeg trenera na svijetu, veoma sam sretan", kazao je Zverev i otkrio kako je saznao da više ne sarađuje sa Lendlom:

"Iznenadilo me je što je on to objavio usred turnira i što sam ja saznao putem medija. To mi je bilo čudno, ali ja ga poštujem. Ivan je bio dobar prema svim članovima tima, nemam razlog za žalbu".

Također je govorio i o doskorašnjim agentom.

"Gledajući prošlost uvijek možemo da kažemo da smo mogli nešto da promijenimo. Ja sam ljudsko biće, nisam robot. Moram da živim sa tim (greškama). Nisam siguran šta sam mogao da uradim bolje. Situacija oko menadžmenta će se uskoro promijeniti i nadam se da ću bolje igrati", saopštio je Zverev.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi