Preminuo crnogorski vaterpolista Boris Krivokapić

Bivši reprezentativac Crne Gore

Preminuo crnogorski vaterpolista Boris Krivokapić

Bivši vaterpolo reprezentativac Crne Gore Boris Krivokapić preminuo je u 30. godini života nakon teške bolesti. 

Crnogorski vaterpolista je sa omladinskom reprezentacijom te zemlje 2008. osvojio zlato na Evropskom prvenstvu, a godinu dana kasnije i srebro na EP u Grčkoj za igrače do 20 godina.

Informaciju o smrti vaterpoliste potvrdio je i VK Primorac u kom se afirmirao Krivokapić. Klub iz Kotora se oglasio zvaničnim saopćenjem:

"Iako smo bili svjesni teške životne borbe, nadali smo se i vjerovali da će Boris svojim sportskim duhom, životnom energijom i mladošću iz nje izaći kao pobjednik. Nažalost nije uspio. Bio je talentiran vaterpolista, primjeran drug i požrtvovan suigrač. Godine mladosti proveo je Primorcu i ostavio dubok i neizbrisiv trag na sve nas koji smo ga poznavali. Bio je uzor mlađim generacijama u bazenu i van njega. Ponosni što je godinama bio dio našeg kluba i naših života, čuvat ćemo ga od zaborava - saopćio je Primorac.

Saučešće porodici Krivokapić uputili su predsjednik Vaterpolo saveza Crne Gore Dejan Bajić, kao i ministar sporta i omladine te zemlje Nikola Janović.

- Duboko nas je potresla vijest o preranoj smrti našeg mladog vaterpolo reprezentativca. Boris će ostati upamćen kao uzoran mladić čija ljubav prema sportu i plemenitost treba da služe kao primjer drugima, kazao je Janović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi