Drama u bazenu: Tuča hrvatskih i srbijanskih igračica na meču Jadrana i Vojvodine

Nevjerovatne scene

Drama u bazenu: Tuča hrvatskih i srbijanskih igračica na meču Jadrana i Vojvodine

E. Čaušević

Nevjerovatne scene vidjeli smo jučer na vaterpolo utakmici ženskih timova Jadrana i Vojvodine.

Ova utakmica igrala se u mađarskom Szentesu u okviru posljednjeg kola turnira Dunavske lige, a na kraju je meč obilježila zaista nevjerovatna tuča igračica ove dvije ekipe.

Od samog početka se igralo dosta oštro i agresivno, a sve je "eksplodiralo" kada je igračica Jadrana, Dora Vujević, dobila udarac u oko zbog čega nije mogla da nastavi meč i morala je u bolnicu.

Utakmica je nakon toga nastavljena, ali je bilo jasno da bi moglo doći do varnica. Na kraju se to desilo kod jednog prekršaja kada je došlo do tuče igračica ove dvije ekipe.

U bazenu je vladao totalni haos i nevjerovatan fizički obračun, a sudije su nekako uspjele da sve to smire.

Na kraju je odlučeno da su za tuču krive igračice Jadrana, te su sudije registrovale ovu utakmicu rezultatom 5:0 u korist ekipe Vojvodine.

Šta se tačno dešavalo na meču Jadrana i Vojvodine možete pogledati u videu ispod od 23:10.

[facebook]https://www.facebook.com/szentesivizilabdaklub/videos/1090865695061014/[/facebook]

Top Komentari

rabodimis
Ma bravo !!! Steta sto im organizatori nisu podijelili bar hladna oruzja, da se zavrsi sa ovim sirenjem seljakluka po Evropi.. Ne postoji neko takmicenje il nesto dobro i normalno da ga nisu unistili i sveli na nivo seoskog teferica... Uvijek su tu Hrvati i Srbi da neko sranje naprave.. Bilo kad, bilo gdje..
5 0
Zoilomas
cuju se skakavci
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi