Bode spreman za Levi
Ipak se nije povukao

Amerikanac stiže u Evropu

Bode spreman za Levi

M. Maksimović

Nije ga bilo na otvaranju sezone, najavio je start na domaćem terenu, međutim Bode Miller će biti na stazi već u finskom Leviju. Od prošle sezone Bode je u Njemačkoj kako bi se u dvorani na vještačkom snijegu pripremio za start.

Miller je trenutačno na 31 pobjedi u Svjetskom kupu, najviše ih je u veleslalomu, devet, u spustu sedam. Po pet je ostvario Super G-iju, slalomu i kombinaciji, Posljednji put se našao na najvišoj stepeni pobjedničkog postolja još u martu 2008.godine kada je u norveškom Kvitfjellu slavio u spustu. Na pobjedu u slalomu čeka od Sestrierea 2004.godine.

''Pripreme su bile dosta kratke, pa teško mogu nešto više očekivati, pogotovo ne neki veliki rezultat. Prije godinu dana u Leviju sam završio kao drugi i bilo bi super ponoviti taj rezultat'' kaže Miller

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti