Neugodna situacija za najbolju bh. skijašicu

Muzaferija imala probleme jer posjeduje pasoš Bosne i Hercegovine

11

Komentari (11)

Nije čudo ali mislim da je ova mala zaslužila diplomatski pasoš s obzirom da svaka šuša malo viđenija ima takav pasoš.
miroljub.petrovic
" Jedna si jedina ". Vecini ovih sto pjevaju to i jest tako,zato i pjevaju
AlphaStrong
Bila i ostala Jedna i Jedina, kome je krivo nek crkne
Mowzilla
Jedna i jedina je bila i ostat ce, a ti ces crknuti od mrznje i 'bosnjackofobije'...
user1690272632
Doživio sam ...Letio iz Tuzle u EU sa HR papirima .Dok sam ja izišao za nekih 5 min ...Samo skenirao osobu ,nisam vidio nikoga ,samo staklena vrata i skener ,Bošnjaci su čekali nekih sat vremena raznoraznih provjera ...A brate neprivjeravili ih ,pola aviona sa kratkim hlačama i dugom bradom ...I rekao sam sebi nikad više iz Tuzle ...
Ecosport
Boje se sada cionisti čim vide Muslimana. Neće samo Elvedina imati probleme, imatt će i drugi ljudi
Hadzija123
To su govan cionisticko americka dujjj najodvratnija nacija na svijetu
gojazni_shljivack
Nisi cuo za Srbe?
HamzaVojvoda
Jes cuo kako da nije bilo svuda na tvu kad su ti na mami redaljku pravili
Hadzija123
@HamzaVojvoda najbem ti se stestre eto cisto knako posto i ti ono psujes a ne znas kome
Stvar je u tome koji je glavni idiot koji radi na aerodromu, to jest da li ima averziju prema Bosni i Hercegovini, isto tako to moze biti ako je neko iz Srbije ili Albanije a ta glavna osoba aerodroma ili osoba koja radi na kontroli ima averziju prema tim zemljama, ne vjerujem da ce se to opet ponoviti kada je Muzaferija u pitanju, te kontrole su nekada temeljite i prema samim Amerikancima, Muzaferija stavlja na ovo isuvise politicki naboj, pa boze moj ko te ne bi kontrolisao kad vec imas 10 torbi pa taman da si Amerikanka i da ti je ime Jeniffer. Nazalost novinari od svega i svacega zele napraviti clanak i nekada nepotrebno napraviti tenziju u javnosti. Zivim u Americi vise od 20 godina pa znam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.