Fazlagić: Svaka čast Rusima na ovakvoj organizaciji

Vođa našeg tima u Sočiju oduševljen uslovima

Fazlagić: Svaka čast Rusima na ovakvoj organizaciji

Generalni sektretar OK BiH Said Fazlagić oduševljen je organizacijom Olimpijskih igara u Sočiju. Fazlagić je za naš portal istakao kako su Rusi zaista napravili sve kako treba. 

"Ovo su moje treće Olimpijske igre. Bio sam u Vancouveru i Londonu, te sada ovdje. Ove igre bih uporedio sa onima u Vancouveru jer je zaista organizacija na vrhunskom nivou. Rusi su uložili sve kako da ova Olimpijada izgledala kako i treba da izgleda", kaže Fazlagić. 

"Uloženo je 53 miliona dolara, napravljeno je na stotine objekata. Svaka čast Rusima na organizaciji. Prva tri dana su se malo uhodavali, ali sada je sve OK", kaže Said Fazlagić, vođa naše delegacije u Sočiju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.