Navijači Liverpoola "zaluđeno" pratili takmičenje u snowboardu

Navijali za tinejdžera iz Amerike

Navijači Liverpoola "zaluđeno" pratili takmičenje u snowboardu

Endin Čaušević

Navijači Liverpoola jutros su s posebnom pažnjom pratili takmičenje u snowboardu na Zimskim Olimpijskim igrama koje se održavaju u Pyeongchangu.

Zlatnu metalju u finalu sloupstajla jutros je osvojio 17-godišnji Redmond Gerard koji je tako donio prvo zlato Amerikancima na ovoj Olimpijadi. Ovaj tinejdžer je postao preko noći popularan i to posebno u Liverpoolu.

Naime, engleski mediji bili su šokirani kada su vidjeli s kojom pažnjom je praćeno jutrošnje finale, te kako se navijalo za američkog predstavnika. Kada su krenuli u "akciju" da saznaju zbog čega je to tako dobili su jednostavan odgovor od navijača Liverpoola: "Pa, njegovo ime je Red Gerard. Osvojio je zlato, to mora da je neki znak za Liverpool".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi