Napadač Sarajeva nakon poraza

Ahmetović: Drago mi je što su navijači prepoznali moj trud

Razočarenje nakon poraza Sarajeva nije skrivao ni Mersudin Ahmetović. 

Napadač tima sa Koševa je postigao jedini pogodak za svoj tim u današnjem porazu od Metalleghea (1:2), a njegovu požrtvovanost na terenu prepoznali su i navijači od kojih je dobio aplauz za razliku od svojih saigrača. 

"Šta reći poslije poraza. Unaprijed upišete bodove i obično to tako bude da vas protivnik kazni. Primili smo jeftino golove i u ovom trenutku mogu samo čestitati Metallegheu na tri boda", kazao je Ahmetović nakon utakmice. 

Osvrnuo se Ahmetović i na aplauz koji je dobio od navijača. 

"Hvala im na tome. Gdje god igram dajem maksimum, drugačije ne znam i mislim da su to navijači prepoznali. Šta je problem s ostalim igračima? To trebate njih pitati, ne mene. Dešava se. Teško se vraćamo nakon što gol primimo i nadam se da će biti bolje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi