Alić se uključuje u rješavanje spora Sloge i JU GS "Tušanj"

Očitovali se iz Sloge

Alić se uključuje u rješavanje spora Sloge i JU GS "Tušanj"

U Simin Hanu ne odustaju od namjere da Sloga u budućnosti svoje domaće utakmice igra na Tušnju. 

Nakon što su sredinom ljeta iz JU Gradski stadion Tušanj uputili odbijenicu ovom federalnom prvoligašu, u Simin Hanu čine sve kako bi se spor između dvije strane riješio u interesu svih građana Tuzle.

Članovi Savjeta Mjesne zajednice Simin Han iz Tuzlanske alternative su održali sastanak sa predsjednikom ove stranke Mensurom Alićem i zatražili da se uključi u rješavanje spora nastalog oko dozvole da Sloga svoje domaće utakmice igra na Tušnju. 

"Tuzlanska alternativa kao pobjednička stranka na prošlogodišnjim izborima u Simin Hanu, smatramo da ima odgovornost prema građanima koji tu žive i samoj Slogi. Poznavajući predsjednika gospodina Alića, očekujemo da će se uključiti u ovu problematiku zajedno sa drugima u Gradskoj upravi i iznaći najbolje rješenje", saopštili su iz Sloge za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, iz JU Gradski stadion Tušanj su ranije odbijenicu obrazložili "da je prema odluci o osnivanju ova Ustanova dužna obezbijediti sve neophodne uslove za trenažni proces i odigravanje utakmica FK Sloboda, zbog čega nijedan drugi klub ne može trenirati i nastupati na stadionu Tušanj".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi