Trener Metalleghea vidno razočaran

Bašić: Spreman sam se oprostiti sa 32 godine

Nermin Bašić bio je vidno nezadovoljan nakon današnjeg duela sa Krupom.

Ekipa Metalleghea poražena je na gostujućem terenu od sastava Krupe rezultatom 1:0, a jedini gol na meču postigao je Milutinović u sudijskoj nadoknadi.

Jajčani su tako nakon 13 odigranih kola u Premijer ligi BiH upisali osmi poraz te se sad nalaze na 10. poziciji na tabeli.

"Iz poštovanja prema vama novinarima, smogao sam snage i došao na press konferenciju. Mislim da je danas moja ekipa bila bolja i da je zaslužila pobjedu. Volio bih da uđete u svlačionicu da vidite suze tih momaka koji zarađuju svoj hljeb i hrane svoje porodice. Ovo nema veze sa fudbalom", rekao je strateg Metalleghea Nermin Bašić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne znam kako ćemo se dići poslije ovoga. Mi smo jako mali klub kome se dešavaju jako čudne stvari. Meni je puls trenutno na 220. Volio bih da danas sa vama pričam o fudbalu, školovan sam za fudbal i volim i živim za fudbal kao moji momci. Ovo je prvi put u karijeri da protivniku neću čestitati na pobjedi. Imam 32 godine i spreman sam se oprostiti od ovog posla. Toliko od mene", dodao je Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti