Zmajevi stigli na Kipar

Baždarević: Poznajemo Kipar, ali ništa ne prepuštamo slučaju

T. Hebib

Mehmed Baždarević obratio se novinarima pred prvi trening na Kipru.

Bh. reprezentacija stigla je danas na Kipar, a u utorak će pokušati da osigura plasman u baraž.

"Svi smo malo umorni, ali mislim da moramo uraditi ono što je neophodno. Odradit ćemo jedan trening od sat vremena i to oni koji nisu puno trenirali", rekao je Baždarević, koji je dodao:

"Cocalić je za sada najupitniji, mislim da će teško biti spreman za narednu utakmicu, a ostalo ćemo vidjeti sa medicinskim timom večeras nakon dva treninga. Imat ćemo kasnije još jasniju sliku što se tiče povrijeđenih igrača".

Kako teče oporavak Edina Džeke?

"Niko od nas ne bi smio da pravi nikakve rizike. Edin će raditi večeras, imat će terapije sa medicinskim timom i sutra ćemo imati više novosti u vezi njega".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Jeste li analizirali Kipar?

"Svi vi znate naše protivnike. Gledali ste ih. Ovo su specifične utakmice, kao i ona sinoć. Pobijedit će velika motivacija, pamet... Ekipa koja bude više željela. Poznajemo Kipar, ali ništa nećemo prepustiti slučaju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.