Bh. golman nakon poraza

Begović: Ne znam šta da kažem, ovo je bila loša noć

E. Čaušević

Bh. selekcija poražena je večeras na gostovanju u Briselu protiv Belgije sa 4:0.

Iako se mnogo očekivalo u večerašnjoj utakmici na kraju je naš tim doživio težak poraz od druge reprezentacije svijeta. Nakon utakmice bh. golman Asmir BEgović izjavio je da je ovo bila jednostavno loša noć našeg tima.

"Ne znam šta da kažem, ovo je bila loša noć. Nismo odigrali kako treba, ovo je bila teška utakmica i šteta što je ovako završilo. Moramo se vratiti u formu i slaviti protiv Kipra kako bi osvojili nova tri boda.", rekao je Begović, te dodao:

"U fudbalu se sve može desiti, imamo još osam utakmica i idemo jedno po jedno. Svaka utakmica je bitna i moramo dati maksimum".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi