Jevtić i Duljević nakon meča

"Bili smo bolji, zasluženo smo savladali Albaniju"

Prezadovoljni nakon pobjede nad Albanijom u Zenici bili su i mladi reprezentativci Dušan Jevtić i Haris Duljević.

Jevtić je istakao kako su išli na pobjedu, ali je priznao i da je onloše odigrao utakmicu.

"Mislim da smo bili puno bolji do Albanaca. Išli smo na ovu pobjedu, igrali smo kako je selektor želio, kako smo htjeli da igramo. Mislim da smo svi zadovoljni i da ćemo nastaviti tako. Ja sam došao sa napuknuta dva ligementa, ali nije to bilo baš razlog zamijene. Mislim da nisam dobro igrao, mislim da je selektor to i vidio, te me izvadio iz igre", rekao je Jevtić.

Sa druge strane fudbaler Olimpica, Haris Duljević je postigao prvijenac za reprezentaciju, te je bio prezadovoljan svojom igrom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Otvorili smo kvalifikacije na najbolji mogući način, dali smo Albaniji četiri gola. To nije mala stvar, nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu i da ćemo pružati mnogo bolje igre nego danas", rekao je Duljević, koji je presretan zbog gola.

"Ne mogu opisati taj osjećaj, drago mi je puno što sma postigao pogodak. Nadam se da ću nastaviti s takvim igrama", rekao je Duljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije