Bordo mladost krasi pripreme FK Sarajevo u Antaliji

Na mlađima svijet ostaje

Bordo mladost krasi pripreme FK Sarajevo u Antaliji

E. Škorić

Miodrag Ješić je sa svojim izabranicima odlučio povesti 25 igrača na pripreme u Tursku, gdje Sarajevo tradicionalno brusi formu za proljetni dio sezone. 

Ekipa SportSport.ba boravi sa Bordo klubom u Antaliji, a ono što je u mnogome primjetno jeste sjajna atmosfera koja vlada među fudbalerima šampiona države, a za koju su zaslužni svi igrači u timu.

Naporan rad i velika konkurencija karakterišu pripreme, zanimljivo je da mladi igrači Fudbalskog kluba Sarajevo itekako pokazuju da mogu biti od velike koristiti ekipi Ješića. Prosjek godina igrača Sarajeva, koji borave na pripremama jeste izuzetno nizak, a iznosi 23.4. godine i bio bi još niži da su put Antalije krenuli dvadesettrogodišnji Matej Delač i osamnaestogodišnji Vedad Gljiva.

Ekipa Sarajeva kvalitetan je spoj mladosti i iskustva, a ostaje da vidimo da li će Benko, Velkoski, Okić, Barbarić i drugi, zajedno sa mladim snagama klupske Akademije, koji posjeduju itekako potencijal poput Kadušića, Veladžića, Radovca, Osmanovića uspjeti ostvariti kluspke ciljeve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, jedno je sigurno, forisaranjem velikog broja mladih i talentovanih igrača, klub iz Titove 38/b je na pravom put.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi