Brković: Vrijeme je za prvi pogodak u dresu Olimpica

Olimpic u derbiju dočekuje Borac

Brković: Vrijeme je za prvi pogodak u dresu Olimpica

Olimpic je u minula tri kola uvezao sedam bodova, pa sa dosta samopouzdanja dočekuje današnji derbi protiv Borca na svojoj Otoci. 

Izabranici Mirze Varešanovića vjeruju u novu pobjedu, a napadač Danijal Brković nada se i da će postići gol.

„Igramo dobro u posljednje vrijeme i naravno da se nadamo novoj pobjedi, iako ćemo igrati oslabljeni,“ kaže Brković koji još uvijek čeka na prvijenac u dresu Olimpica.

„Nisam još uvijek postigao gol u nekoj zvaničnoj utakmici. Današnji meč je idealna prilika za to,“ dodaje napadač Olimpica.

Borca respektuje, iako trenutni tim koji je selektirao Vinko Marinović ne poznaje baš najbolje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Znam da su pobijedili na posljednje dvije utakmice i da i oni sa dosta samopouzdanja dočekuju ovu utakmicu. Njihove igrače ne poznajem baš najbolje, ali pomenuti rezultati govore da u meč moramo ući sa dozom respekta,“ zaključio je Brković.

Mirza Varešanović na današnjoj utakmici ne može računati na Amera Gojaka zbog tri žuta kartona, odnosno na Veldina Muharemovića koji je u Gradačcu zaradio crveni karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti