Delimir Bajić se vraća u Radnik iz Bijeljine

Delimir Bajić se vraća u Radnik iz Bijeljine

Radnik iz Bijeljine će u narednim danima predstaviti još jedno pojačanje za narednu sezonu u Premijer ligi BHT.

Nakon što je postalo gotovo izvjesno da će kapiten Samir Memišević uskoro napustiti Bijeljinu, čelnici kluba su krenuli u potragu za adekvatnom zamjenom u zadnjoj liniji i po svemu sudeći to će biti iskusni Delimir Bajić. 

Ovaj 32-godišnji defanzivac je trenutno slobodan igrač i pregovori oko dolaska u Radnik su u završnoj fazi, a Bajiću će u slučaju realizacije transfera to ujedno biti i povratak u klub u kojem je započeo profesionalnu karijeru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je Bajić igrao za Mladost iz Velike Obarske, Saham (Oman), Rad (Srbija), Sloboda (Srbija), Nassaji (Iran), Olympiakos Nicosia (Kipar), Željezničar, Velež i Radnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi