Edin Džeko stigao na Facebook

Edin Džeko stigao na Facebook

Kolika je popularnost našeg dijamanta Edina Džeke pokazuje i njegov Facebook fan page, koja broji više od 215.000 fanova.

Na ovoj stranici možete pratiti sve vijesti vezane za našeg reprezentativca, kao i one koje se objave na Edinovom zvaničnom portalu edindzeko.ba, koji je napadač Manchester Citya napravio upravo zbog navijača i interakcije s njima.

Džeko svakodnevno čita poruke podrške koje mu stižu preko portala, a još jednom poručuje kako ne može svima odgovoriti, te dodaje kako će se truditi ispuniti sva očekivanja.

Uz to, Edin je zahvalan na velikom broju mailova podrške, te je obećao kako će u decembru organizovati novu nagradnu igru u kojoj će glavna nagrada biti dres Manchester Citya sa njegovim potpisom.

O detaljima nagradne igre navijači i fanovi našeg reprezentativca biće obaviješteni preko portala edindzeko.ba i Edinove fan stranice na Facebooku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.