Filipović: U Trebinju želimo prolaz dalje

Član Zvijezde 09 pred Leotar

Filipović: U Trebinju želimo prolaz dalje

Samir Mlaćo

Nakon remija sa Željezničarom Sport Team 80:0) nogometaši Zvijezde 09 ostali su lider na tabeli Prve lige Republike Srpske.

Nemaju puno vremena za odmor u Zvijezdi, s obzirom da ih već u srijedu očekuje duel osmine finala Kupa BiH protiv Leotara iz Trebinja.

Zvijezda je svakako favorit u tom meču, al to treba i opravdati.

"U Kupu RS nastupio je kombinovani tim u kome su igrala samo dva igrača iz prve postave i malo je nedostajalo da izbore četvrtfinale. Sada ćemo u Trebinje putovati u najjačem sastavu sa željom da ostvarimo plasman u četvrtfinale Kupa BiH, što bi bio jedan od najvećih uspjeha u istoriji kluba. Dobili smo protivnika po mjeri i imamo realne izglede za prolaz dalje, a ukoliko odigramo najbolje što možemo pobjeda nijednog trenutka neće doći u pitanje. Naš prioritet je prvestvo RS gdje jurimo prvo mjesto, ali nakon žrijeba ambicije u Kupu BiH su sigurno porasle", rekao je defanzivac tima iz Etno sela Stanišići Mile Filipović.

Meč između Leotara i Zvijezde 09 igra se u srijedu sa početkom u 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi