FK Sloga: Poremetili smo im planove, osjećaju se ugroženo

Oglasili se iz Simin Hana

FK Sloga: Poremetili smo im planove, osjećaju se ugroženo

S. Mlaćo

Nakon što je osam klubova Prve lige FBiH održalo sastanak na kojem su donijeli određene zaključke, oglasili su se iz Sloge Simin Han.

Naime, iz ovog kluba koji bilježi sjajne rezultate tvrde da ih na sastanak niko nije pozvao, te da je isti održan samo kako bi se napravio plan ko će ući u Premijer ligu, a ko pokušati spasiti ispadanja u niži rang.

"Što se tiče sastanka koji su organizovali pojedini klubovi, naš klub niko nije obavijestio za sastanak, a da jeste vjerovatno se nebi ni odazvali. Smatramo da je sastanak održan s ciljem da se napravi dogovor pojedinih klubova koće ući u Premijer ligu i da se pokušaju spasiti neki klubovi od ispadanja. Sloga ima prioritetan cilj ostanak u ligi i tom cilju smo veoma blizu. Očigledno su naši posljednji rezultati poremetili planove pojedinim klubovima i smatraju se ugroženim, zato i sva ova pompa. Sve naše utakmice se nalaze dostupne javnosti na youtube kanalu i svako može pogledati i dati svoj sud. Predlažemo direktne TV prijenose naših utakmica do kraja prvenstva jer nemamo šta skrivati. Na kraju želimo svim klubovima sportsku sreću u nastavku prvenstva i da svi ostvare svoje zacrtane ciljeve na sportskom terenu, a ne u kancelarijama i kuloarima", istakli su iz FK Sloga Simin Han.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi