Fotopriča: “Hello! We are the Bosnian Boys!”

Ekskluzivni video i foto zapis jednog od najboljih gostovanja BHF-a

Fotopriča: “Hello! We are the Bosnian Boys!”

T. Hebib

Navijači Bosne i Hercegovine pregazili su Beč. Njih oko 20.000 na tribinama pokazali su kako se bodri svoja reprezentacija, a organizovanim dolaskom na stadion BH Fanaticosi su pokazali domaćinima da i u Beču Zmajevi mogu igrati kao domaćini.

BHF se okupio u centru Beča, a on a laganom šetnjim stigli su na Stefansplatz pa krenuli prema Operi i metroom stigli na stadion.

U ovoj godini, BH Fanaticosi slave 15 godina svog postojanja, a nakon spektakla u Austriji, sasvim je sigurno da će evropski gradovi čuti glasnu pjesmu i u nastavku kvalifikacija. Glavna proslava rođendana možda će se desiti već u Belgiji, što bi možda bilo i logično s obzirom na uspomene koje iz ove zemlje nose navijači BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prolaskom kroz Beč, Fanatisoci su kao i obično pobrali simapitije ostalih navijača BiH, pa čak i nekih koji nisu bili sigurni za koju državu su došli navijati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.