Gracić: Napuštam bh. fudbal!

Čelni čovjek Olimpica ogorčen

Gracić: Napuštam bh. fudbal!

Adnan Beganović

Prema još uvijek neslužbenim informacijama Drugostepena komisija za licenciranje nije izdala licence za evropu Olimpicu, Čeliku i Borca, tako da će BiH u Evropi predstavljati Zrinjski.

SportSport.ba je kontaktirao čelnog čovjeka Olimpica, Nijaza Gracića, koji je ogorčen, te je najavio odlazak iz bh. fudbala.

"Napuštam bh. fudbal. Ovo nije svijet koji pripada meni. Ne želim da učestvujem u raznim namještanjima, podvalama, reketima i kriminalnim radnjama, koje su jako lijepo složene od samog vrha do dna", za SportSport.ba je izjavio Gracić.

"Zahvaljujem se svim poštenim i čestitim ljudima kojih ima u bh. fudbalu, ali radi ovih drugih ne mogu doći do izražaja. Olimpic je prvi i jedini koji po osnovu licence nije izborio Evropu u par navrata i ostalo mi je samo da me dragi Allah kruškama gađa odozgo. Na samom kraju se želim zahvaliti svim svojim saradnicima, kao i poštenim i čestitim fudbalskim radnicima", zaključio je Gracić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.