Hafizović zbog bermuda preselio na tribine

Trener Čelika

Hafizović zbog bermuda preselio na tribine

Na klupi Čelika u večerašnjoj utakmici protiv Širokog Brijega neće biti glavni trener Kemal Hafizović. 

Hafizović se, naime, na Pecari pojavio u bermudama, što nije u skladu sa kodeksom krovne kuće bh. nogometa, tako da je bio primoran preseliti na tribine odakle će pratiti utakmicu koja je počela u 19:30 sati. 

Prema propozicijama za takmičenje   BHT Premijer lige BiH u takmičarskoj 2017/2018. podrazumijeva se da glavni trener na terenu mora biti u odijelu (sa kravatom ili ne), ili trenerci kluba, a u slučaju nepoštivanja navedenih uslova klub snosi disciplinsku odgovornost. 

Hafizović se nalazi odmah iznad klupe Čelika i s vremena na vrijeme komunicira s asistentima Pavlom Skočibušićem i Goranom Brašnićem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi