Haris Duljević karijeru nastavlja u Poljskoj?

Pojačava prvaka Legiju?

Haris Duljević karijeru nastavlja u Poljskoj?

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i doskorašnji fudbaler Sarajeva Haris Duljević karijeru bi mogao nastaviti u Poljskoj.

Blizu angažovanja 23-godišnjeg ofanzivca je poljski velikan i aktuelni prvak Legija iz Varšave.

Trener ovog tima Jacek Magiera najavio je dolazak jednog fudbalera u ponedjeljak, a izvori bliski klubu ističu da je novo pojačanje Legije upravo bh. fudbaler.

Duljević će u redove poljskog kluba stići kao slobodan igrač. Njemu je na kraju sezone istekao ugovor s FK Sarajevo u kojem je proveo protekle tri sezone.

Prethodno je Duljević nosio dres Olimpica i zeničkog Čelika, a velikan iz Varšave bi mu trebao biti prvi tim iz inostranstva.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Haris Duljević je tokom tri sezone u dresu Bordo tima postigao 11 pogodaka uz 27 asistencija u 97 odigranih susreta.

Ekipa Legije ove sezone ponovo pokušava izboriti grupnu fazu Lige prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi