Hodžić: Sloboda nema slabe tačke

Večeras prva utakmica finala Kupa BiH

Hodžić: Sloboda nema slabe tačke

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika danas u Bijeljini igraju prvu utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe Slobode.

Radnik je plasmanom u finale ostvario historijski uspjeh, ali se fudbaleri ove ekipe ne žele zaustaviti na tome. Fudbaler Radnika, Dušan Hodžić, kazao je da Sloboda nema slabe tačke, ali da svi vjeruju da mogu ostaviti maksimum na terenu. Hodžić je jedan od najvažnijih igrača u ekipi Slavka Petrovića.

"Trener Petrović je bio u beogradskom Radu, kada sam ja trenirao u mlađim kategorijama tog kluba, tako da se poznajemo još iz tih dana. U mlađim kategorijama sam igrao i ofanzivno i defanzivno, a ispostavilo se da je procjena trenera bila ispravna. Iskreno i meni godi da igram bliže protivničkom golu. Mi ćemo dati sve od sebe na današnjoj utakmici. Ovaj dvomeč nam je izvanredna prilika da se upišemo u historiju Radnika. Utakmica će biti jako naporna. Teško je reći da Sloboda ima slabe tačke. Oni su pobijedili i Sarajevo i Željezničar. Ekipa sa su za respekt, a kao i mi, zasluženo su došli do finala kupa", rekao je Hodžić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prva utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine igra se večeras na Tušnju od 20 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi