Hušidić "zadužio" bh. pasoš u Chicagu

Igrač LA Galaxyja čeka poziv

Hušidić "zadužio" bh. pasoš u Chicagu

Adis Hušidić, bh. internacionalac koji nastupa za LA Galaxy, jučer je u Generalnom konzulatu BiH u Chicagu dobio bh. pasoš. 

Na ovaj potez popularni "Baggio" odlučio se nakon razgovora sa selektorom bh. reprezentacije Mehmedom Baždarevićem, a u bliskoj budućnosti mogao bi debitirati za naš nacionalni tim.. 

Hušidić je svojim nastupima u klubu iz Los Angelesa pokazao da spada u red najboljih veznih igrača u američkom MLS-u, a za SportSport.ba govorio je o dojmovima nakon dobijanja pasoša. 

"Na svu sreću, pasoš sam čekao samo četiri dana i presretan sam što je danas u mom vlasništvu. Sada sam i zvanično stekao pravo da igram za BiH i nadam se da ću uskoro dobiti svoju šansu", kazao nam je Hušidić i dodao:

"Sezona u MLS-u je u punom jeku i mogu slobodno reći da sam u odličnoj formi. Ipak, ne treba se miješati u posao selektora i u ovom trenutku je najbitnije da savladamo Izrael narednog mjeseca", zaključuje igrač LA Galaxyja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.