Ibišević darivao talentovane dječake iz rodne Vlasenice

Sjajan gest Vedatora

Ibišević darivao talentovane dječake iz rodne Vlasenice

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević još jednom je pokazao da je osoba sa izuzetnim karakterom, koja nikad nije zaboravila odakle potiče i gdje je rođen.

Napadač Zmajeva koji je u prijateljskom susretu sa Lihtenštajnom postao strijelac najbržeg gola u historiji našeg nacionalnog tima danas je organizovao je ručak za dječake, članove FK Nove Kasabe kod Vlasenice.

Ovom prilikom fudbaler Stuttgarta, koji je takođe rođen u Vlasenici, podijelio je i opremu mladim fudbalerima, a kojima se družio i nakon zajedničkog ručka.

„To je mali poklon od mene njima. Ovo je samo početak saradnje koja će dugo potrajati. Posebno mi je drago jer se radi o djeci iz mog kraja, i na neki način sam se osjećao i dužnim pomoći im. To mi je pričinilo veliko zadovoljstvo,“ izjavio je Ibišević za SportSport.ba.

Ibišević je također od Udruženja sportskih novinara BiH na poklon dobio majicu u znak korektne saradnje koja traje već jednu deceniju. Majicu mu je uručio kolega Emir Delić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.