Igman se pojačava

Igman se pojačava

A. Beganović

Fudbaleri Igmana se spremaju za početak prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH, a trener Adis Obad je početkom ove sedmice dobio i pojačanja.

Naime posredstvom menadžera Haseta Tirića početkom sedmice u Igman su stigla petorica mladih fudbalera. Riječ je o Nedžadu Sijamiji (FC Olimpic U-19), Edis Pribinja (FC Olimpic U-19), Haris Ajnadžić (FK Sarajevo U-19), Mirza Geca (FK Sarajevo U-19) te Nermin Fejzić (Naesby Boldklub u-19 Danska).

Nedžad Sijamija je lijevi bočni koji je prošao omladinsku školu FK Sarajevo,te je zadnjih šest mjeseci nastupao za juniore FC Olimpic. Također iz juniorskog pogona Olimpica je stigao i Edis Pribinja koji je nastupao u svim selekcijama ovog kluba. 

Haris Ajnadžic igra na poziciji centralnog veznog, a Igmanu se priključio isin nekadašnjeg reprezentativca BiH Nudžedina Gece, Mirza Geca koji igra na poziciji desnog veznog. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U klub iz Konjica je stigao i napadač iz Danske Nermin Fejzić koji je prošao selekcije danskog Odensea a zadnjih šest mjeseci je igrao u Naesby Boldklub U-19.

Na kraju vrjedi napomenuti da su u Igman na posudbu stigli mladi golman HŠK Zrinjski Nikola Vasilj, te napadac Ildar Klarić. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.