Jagodić: Sreća nas je poslužila

Čelik slavio protiv Travnika

Jagodić: Sreća nas je poslužila

E. Škorić

Čelik je u 20. kolu Premijer lige BiH upisao minimalnu pobjedu nad Travnikom (2:1) na Bilinom Polju u Zenici.

Poveo je Čelik pogotkom Saše Kakuta, domaći su cijelo vrijeme napadali, ali Travnik je uspio u 80. minuti da izjednači preko Denija Simeunovića. Ipak, u finišu se sreća nasmiješila Čeliku, pa autogolom Suvada Grabusa  domaći dolaze do sva tri boda.

 

"Čestitam Jagodiću i Čeliku na zasluženoj pobjedi, a utakmica je mogla zavšiti i neriješeno. Čelik je dirigovao utakmicu svih 90 minuta, ali znali smo da ćemo dočekati jednu svoju šansu. Postigli smo gol u najbolje moguće vrijeme, ali na kraju smo vlastitom greškom i autogolom našeg igrača ostali bez vrijednog boda", rekao je trener Travnika Elvedin Beganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Mi smo umalo od gotovog napravili veresiju. Poveli smo pa smo djelovali zadovoljno rezultatom, ali sigurno nije bilo tako, nego smo tražili drugi pogodak kojim bi riješili utakmicu. Međutim, dešava nam se da ne realizujemo izgledne situacije, pa nam Travnik iz jednog šuta u okvir gola postigne gol. Sreća nas je poslužila i vratila nam za neke ranije utakmice. Zaslužili smo pobjedu, a to je bio i jedini cilj večeras", kazao je trener Čelika Vlado Jagodić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.