Jakovljević: Uz dozu sreće možemo do trofeja

Sutra revanš finala Kupa BiH

Jakovljević: Uz dozu sreće možemo do trofeja

O. Lekić

Sutrašnjim revanš susretom finala Kupa Bosne i Hercegovine biće spuštena zavjesa na sezonu 2015/2016.

Prvi finalni susret odigran na Tušnju završio je bez pobjednika (1:1), tako da u sutrašnji duel obje ekipe ulaze s podjednakim šansama za osvajanje trofeja.

Pogodak za Radnik na Tušnju postigao je defanzivac Slobodan Jakovljević koji smatra da je Sloboda i dalje favorit.

"U srijedu nas čeka teška, bolje reći najteža utakmica ove sezone. Svjesni smo kakav rezultat imamo iza sebe i pod kakvim smo pritiskom. Mi poštujemo Slobodu i cijenimo sve što su igrači Husrefa Musemića do sad uradili. Sloboda je i dalje favorit, ali smatram da uz našu maksimalnu koncentraciju i borbenost, uz dozu sreće, možemo doći do željenog trofeja", istakao je Jakovljević.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Protiv Širokog Brijega veliki broj igrača nije bio u timu, tako da smo se odmorili i spremno dočekujemo utakmicu. Što se tiče sastava Slobode, odsustvo Zebe će biti olakšavajuća okolnost za nas, ali se sa druge strane u njihov tim vraćaju dva izvrsna igrača, Sarić i Veselinović. Zadatak za nas u odbrani će biti da zaustavimo Ahmetovića koji je jedan od najboljih špic igrača Premijer lige, a tu je i Ordagić koji nas je dosta namučio u prethodnim utakmicama", dodao je defanzivac Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi