Josip Kvesić na korak od Hajduka
EPA

Na medicinskim pregledima

Josip Kvesić na korak od Hajduka

Bh. internacionalac Josip Kvesić pridružit će se vjerovatno Zvonimiru Kožulju u Hajduku, saznaje SportSport.ba.

Kvesić (25) je u proteklom periodu bio igrač Antalyaspora, međutim u ovom turskom prvoligašu nije se pretjerano naigrao i godinu dana kasnije uslijedio je sporazumni raskid saradnje između dvije strane.

Ponuda za nastavak karijere Kvesiću nije nedostajalo, a najuporniji u borbi za njegov potpis je bio Hajduk i naš fudbaler bi nakon što prođe ljekarske preglede trebao i zvanično potpisati ugovor sa splitskim klubom. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjećamo, Kvesić je najveći trag ostavio igrajući za Željezničar u periodu od 2011. do 2015. godine. Prošao je omladinske selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine, a jedno vrijeme je bio pozivan i u "A" tim. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije