Juniori savladali SAD u Međugorju

Prijateljska utakmica

Juniori savladali SAD u Međugorju

Juniorska reprezentacija BiH danas je u Međugorju odigrala prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Sjedinjenih Američkih Država. 

Naša reprezentacija slavila je rezultatom 3:1, a strijelci su bili Amer Gojak i Kerim Memija, dok se za preostali treći pogodak pobrinuo Mansaray koji je poslao loptu u vlastitu mrežu. Utješni pogodak za goste postigao je Akale s bijele tačke. 

Bila je to dobra partija izabranika Tonija Karačića, a revanš će biti odigran dva dana kasnije na stadionu Pecara u Širokom Brijegu. 

BiH: Karačić, Memija , Čivić (Čolak), , Hairlahović (Suljić), Mihojević (Anđušić), Oršolić, Burović, Gojak (Hadžiahmetović), Beganović (Lončar) (Menalo), Modić (Redžić), Kuzmanović (Halilović).

SAD: Klinsman, Akale, Lindley, Bashti, Mansaray, Lennon, Pineda, Sabbi, , Williamson, Yueill, Lucatero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.