"Kada smo pravi možemo dobiti i Slogu"

Trener TOŠK-a Igor Remetić pred Slogu

"Kada smo pravi možemo dobiti i Slogu"

S. Mlaćo

Nogometaši TOŠK-a iz Tešnja sutra će imati možda i najteži ispit ove sezone.

Tešanjci se ugostiti Slogu iz Simin Han, koja ove sezone ima velike ambicije, ali vjeruju u svoje kvalitete.

Tog mišljenja je i šef struke TOŠK-a Igor Remetić.

"Bez obzira na manju važnost kup utakmice u odnosu na prvenstvene utakmice, drago mi je da smo u srijedu pobijedili i psihički vratili samopouzdanje pred veoma važan nedjeljni meč sa Slogom. Gosti imaju strašan tim sastavljen od premijerligaških igrača sa jasnim ambicijama u ovoj sezoni koja kažnjava i najsitniju grešku. Moramo biti agresivni, koncentrisani, disciplinovani i greške svesti na minimum. Mi možemo da pobijedimo Slogu i bilo koju drugu ekipu kada smo pravi. Ne sumnjam u veliku podršku nasih navijača koja će nam biti potrebna i koja će prepoznati našu želju da hrabrom igrom savladamo svakog rivala koji bude dolazio na Luke", kazao je Remetić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč na stadionu u Tešnju igra se sa početkom u 16:30 sati, a očekuje se da će domaći imati veliku podršku svojih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi