Kajkut odgovorio Elčiću: Intenzitet? Ne pratimo isti sport

Iskusni napadač se oglasio nakon penala

Kajkut odgovorio Elčiću: Intenzitet? Ne pratimo isti sport

S. Mlaćo

Ne stišava se bura nakon meča Radnika i Zrinjskog (1:2).

Gosti su u posljednjim sekundama meča došli do veoma važne pobjede, te sada sami odlučuju o tome da da li će u svoje vitrine donijeti još jednu titulu prvaka.

Zrinjski je slavio pogotkom iz jedanaesterca u sudijskoj nadokandi, a siguran realizator najstrožije kazne bio je iskusni Saša Kajkut. Kajkut je i bio u duelu sa Šerbečićem poslije kojeg je Antoni Bandić, sudija iz Gruda procijenio da je gostujući napadač zaustavljen na nedozvoljen način.

Stručni konsultant BHT-a Boro Elčić sinoć je u pregledu kolu istakao da je Bandić pogriješio, te da nije bilo intenziteta za prekršaj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kajkut je na svom facebooku profilu odlučio odgovoriti Elčiću, te je dao veoma zanimljiv komentar.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi