Karabeg: Odluka o Pjaniću večeras, možda iznenadimo javnost

Da li će Pjanić biti spreman?

Karabeg: Odluka o Pjaniću večeras, možda iznenadimo javnost

Današnjem treningu fudbalske reprezentacije, kao i uvijek, prisustvovao je doktor Reuf Karabeg, koji je za SportSport.ba govorio o zdravstvenom stanju bosanskohercegovačkih reprezentativaca.

Dan uoči susreta sa Grčkom bosanskohercegovačku sportsku javnost sasvim sigurno najviše zanima zdravstveno stanje Miralema Pjanića.

"Miralem je svaki dan sve bolje. Odluka o njegovom eventualnom nastupu biće donijeta večeras, a možda i iznenadimo bosanskohercegovačku javnost", za naš portal je istakao Karabeg.

"Spahić se osjeća dobro i biće spreman za susret, kao i ostali reprezentativci, sa izuzetkom Višće, koji neće biti u konkurenciji", dodao je Karabeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.